Jatkuvasti koulutettava henkilökuntamme ja aidot alkuperäisosat takaavat asiantuntevan palvelun ja autosi toimivuuden. Käytössämme on alan viimeaikaisin tekniikka ja laitteet, jotta voimme palvella Sinua mahdollisimman luotettavasti ja laadukkaasti.


  UUDET AUKIOLOAJAT
7.30–16.00
Huollamme kaikki automerkit ammattitaidolla
Suoritamme huoltoja ja korjauksia kaikille automerkeille. Tämän lisäksi olemme erikoituneet Subaru merkkisten autojen huoltoon, korjauksiin ja ohjainlaitteiden ohjelmointiin sekä takuukorjauksiin.

Varaosat
Käyttämällä alkuperäisosia varmistat autosi luotettavan ja turvallisen toimivuuden. Alkuperäisosien takuuaika on 2 vuotta (Honda 1 vuosi) ilman kilometrirajoitusta. Lisäksi myönnämme saman takuun myös asennukseen käytetylle työlle. Meiltä saa myös alkuperäiset BMW- ja Mitsubishi-varaosat.

Laatu- ja ympäristösertifioitu
Toimintamme on laatusertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti. Bureau Veritas Finlandin suorittamassa arvioinnissa Kust Car Oy:n toiminnan todettiin täyttävän sertifioinnille asetetut kriteerit. Meille on myös myönnetty ISO 14001 -standardin mukainen ympäristösertifikaatti.


 
Kust Car Oy
Bulderbackantie 5
68600 PIETARSAARI

Töiden vastaanotto
ja varaosamyynti

044-723 4731

Aukioloajat
Ma–Pe klo 7.30–16.00

 
 


Ylivarasto
Ladata koneellesi täydellinen Mitsubishi-varaosaluettelomme.


  © Kust Car Oy 2024